The Basic Principles Of سردرد عصبی

سردردهای اولیه شامل این پنج دسته اند: سردرد ساده، میگرنی، خوشه‌ای، تنشی (عصبی) و هیپنیک (سردردی که فرد را در طول شب از خواب بیدار می‌کند)

همچنین می‌توانید گردن‌تان را در جهت و خلاف جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید تا عضلات شانه و گردن‌تان شل و ریلکس شود.

یک قاشق غذاخوری شیره انگور به اضافه یک استکان آب جوش روزی دوبار میل شود (در صورت نداشتن دیابت و قندخون بالا)

مصرف شکلات و کاکائو در هنگام سردرد باعث تشدید سردردهای میگرنی می‌شود.

با وجود آن که هزاران سال از آشنایی انسان با میگرن می‌گذرد، هنوز دانش پزشکی بشر نتوانسته علت و منشا دقیق پیدایش سردردهای میگرنی را شناسایی کند.

چه مواد خوراکی‌ سردرد قاعدگی را تشدید می‌کند؟ الکل، قندهای مصنوعی، انواع لبنیات، پنیرهای کهنه (بلوچیز، چدار، گودا و غیره)، لوبیا، اعتیاد به کافئین و گوشت‌های فرآوری‌شده (مثل سوسیس، کالباس، سالامی، بیکن و غیره)، شکلات، گوجه، پیاز، مواد غذایی شور و سویا سس می‌توانند باعث تحریک سردردهای پریود شوند.

آمی‌تریپتیلین و ضدافسردگی‌های سه حلقه‌ای مشابه (تریپتانول و اقلام مشابه) جدا از اثر ضد افسردگی، سردرد را نیز تسکین می‌دهند.

اگرچه هیچ راهی برای درمان قطعی سردرد وجود ندارد، اما روش‌های مختلفی برای تسکین سردرد پیشنهاد می‌شود که شامل تجویز دارو و روش‌های دیگری مانند درمان‌های مکمل می‌شود.

سردرد اولیه به تنهایی یک بیماری محسوب می‌شود که علت آن فعالیت بیش از حد یا مشکلات ساختارهای حساس به سردرد است.

او همچنین در مشاهدات خود ثبت کرده که در مواردی، بیمار در پایان حمله میگرن، دچار تهوع و استفراغ نیز می‌شود.

تومور مغزی زمانی ایجاد می‌شود که در مغز سلول‌های غیرطبیعی رشد کرده و تقسیم ‌شوند. چون جمجمه اجازه‌ی انبساط قابل توجه‌ی مغز را نمی‌دهد، وجود تومور می‌تواند باعث سردرد شود.

سایت طبایع مرجع سرویس ها و محتواهای طب سنتی اصیل و معتبر ایرانی است. در این سایت می توانید مزاج خود را تشخیص دهید، با جدیدترین مطالب منتشر شده در رابطه با طب ایرانی از جمله مزاج شناسی، توصیه های طبی، روش های سنتی و خانگی پیشگیری سردرد دکتر ناصح و درمان انواع بیماری‌ها، تقویم حجامت، خواص خوراکی ها، دستور پخت غذاهای سنتی و طبیعی آشنا شوید. همچنین می‌توانید اطبای سنتی شهر خود را بشناسید…

علائمی چون سرگیجه، تهوع، استفراغ، اختلالات بینایی، اختلالات حسی-حرکتی، نور هراسی، صدا هراسی، خستگی مفرط، اختلال در تکلم و… از جمله این موارد هستند.

پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روش‌های مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علت‌های مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافته‌های بیشتری بر دانسته‌های علمی درباره منشا میگرن افزوده می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *